Øvelser mærket med “Favorit”

Det er muligt at gemme øvelser som favoritter for lettere at finde tilbage til dine favoritøvelser og træningsprogrammer ved en senere anledning. Tryk på stjernen under søgefeltet for at vise alle de valgte favoritøvelser/programmer.

Favoritter__DK.PNG ab_crunch__DK.PNG

For at tilføje en øvelse/program som en favorit, fører du musen over øvelsen og trykker på stjerneikonet (image-2.png). Stjernen bliver gul når øvelsen/programmet er valgt som favorit.