Videokursus for administratorer

Her følger en vejledning for dig, der er administrator. Du lærer dig, hvordan du tilføjer nye brugere, opbygning af organisationsstruktur og andre indstillinger, du kan lave, som vil gælde for alle brugere i organisationen.

Vælg tutorial fra ikonerne nedenfor eller scroll ned

1. Introduktion
  2. Skabe en organisationsstruktur
  3. Tilføj kontakter
  4. Deaktivere/slette brugere
  5. Finde brugere
  6. Hovedapplikation
  7. Utskriftsindstillinger

Introduktion

Her giver vi dig en introduktion over, hvad du som organisationens administrator kan gøre.

Skabe en organisationsstruktur

Har du flere afdelinger i din organisation, så viser vi dig i denne video, hvordan du opbygger en struktur med enheder og eventuelle underenheder.

Tilføj kontakter

Vi viser, hvordan du tilføjer nye brugere, og hvordan du tildeler roller/rettigheder.

Deaktivere/slette brugere

Vi gennemgår her, hvordan du kan deaktivere nogen, som skal være væk fra arbejde i en periode, samt hvordan du kan slette en bruger.

Finde brugere

Du kan nemmere finde en bruger ved at sortere på, hvilken rolle som vedkommende er blevet tildelt.

Hovedapplikation

Her gennemgår vi mere grundigt hovedapplikationen, hvor du f.eks. kan ændre organisationsnavnet, tilpasse sprogindstillinger for hele organisationen samt tilføje strammere krav til personinformationer.

Udskriftsindstillinger

Du kan tilføje organisationens logo, som vises på alle træningsprogrammer, der laves, vælge om personnavn skal vises eller f.eks. en standardbeskrivelse på træningsprogrammet.