Print Friendly and PDF
Følg

Brugere kun med "læseret"

Brugere med adgangen “Kun læseret” vil have adgang til at se og dele kontakters træningsprogrammer uden at have mulighed for at foretage andre ændringer.

Såden gemmer du en ny bruger, der kun har læseret:

 1_dk.PNG2_dk.PNG


Sådan vil det se ud for en bruger, der kun har læseret:

readonly_dk.PNG