Du vil lære, hvordan man nemt laver et træningsprogram for din kontakt, og hvordan man deler programmet gennem udskrift, mail eller gennem vores træningsapp. Du vil finde tips omkring, hvordan du finder den rigtige øvelse, og hvordan du skaber træningsskabeloner.

Vælg tutorial fra ikonerne nedenfor eller scroll ned

1. Lav et træningsprogram for en kontakt

Du vil se, hvordan du tilføjer en ny kontakt til ExorLive, og vi viser dig, hvordan du finder øvelser til at lave et træningsprogram.

2. Del programmet, via print, email eller gennem træningsappen

Når du har færdiggjort programmet, kan du vælge at printe, maile eller give programmet til din kontakt gennem vores træningsapp - ExorLive Go.

Klik her for at læse mere om vores træningsapp ExorLive Go

3. Hjælpefunktioner til at finde den rigtige øvelse

Få hjælp til at finde lignende øvelser, lettere eller vanskeligere varianter gennem vores hjælpefunktioner. Du kan også lave et bibliotek med dine yndlingsøvelser.

4. Lav, brug og find skabeloner

Spar tid ved at lave skabeloner med dine egne beskrivelser og tilpasninger. Du kan dele skabeloner med dine kollegaer, og du kan finde forslag til færdige ExorLive træningsprogrammer.

Brug en træningsskabelon og del den med en kontakt

Spar tid ved at bruge en træningsskabelon og give den til din kontakt.

5. Få hjælp via support-sitet

Vi viser dig, hvordan du kan få hjælp gennem vores supportsite på hjemmesiden, og hvordan du kan kontakte os.

Nu har du set lidt om Exorlives grundlæggende funktioner. Hvis du vil lære mere, kan du enten fortsætte til vores videokursus for øvede eller læs mere i vores helpcenter.