Administration (Admin)

ExorLive er bygget til at håndtere alt fra en enkelt bruger til store internationale organisationer. Derfor har ExorLive et solidt og rigt administrations-system.

Organisations- Administrator har adgang til en egen “Admin”-fane, hvor aktuel administration kan udføres.

Derudover har supportafdelingen i ExorLive Teamet et overordnet administrationssystem for at kunne tage mere avancerede opgaver.

Roller og rettigheder

ExorLive har et fleksibelt rettighedssystem som er rollebaseret.

Følgende roller og rettighedsniveauer findes:

Instruktør

Rettigheder:
Kan åbne patienter og lave, gemme og signere træningsprogrammer fra eksisterende til nye programmer, samt lave egne skabeloner, som kun kan ses/redigeres af angivne brugere. Kan lave og gemme programmer/ skabeloner, som kan gemmes og gøres tilgængelige for angivne brugere.

Enhedsadministrator

Rettigheder:

Kan oprette nye brugere, aktivere/deaktivere brugere, i sin enhed/afdeling, og under-enheder/afdelinger.

Organisationsadministrator

Rettigheder:

Styrer hele organisationen, inklusiv licens, organisations-struktur og udseende. Tilføje nye brugere, tildele enheds-administratorer, aktivere/deaktivere brugere. Kan slette aktuelle træningsprogrammer (logges).

Systemadministrator i ExorLive

Kan bestemme aktuelle rettigheder og indstillinger på organisations- og systemniveau.

Kontakt med login (Udøver/patient med brugerkonto)

Rettigheder:

Denne rolle giver brugeren ret til at se sine egne træningsprogrammer med video, logge sin træning og se fremdrift via sin mobil/tablet/PC. Brugeren har kun adgang til sine egne oplysninger. Brugeren kan få adgang til program-forslag, hvis dette er gjort tilgængeligt af en administrator/instruktør i organisationen.

Kontakt uden login (Udøver/patient uden brugerkonto)

En oprettet kontakt i ExorLive uden brugerkonto. Dvs. brugeren har ikke adgang til ovennævnte funktioner.

Oprette brugere

Som administrator kan du oprette nye brugere på følgende måde:

Tryk “Tilføj bruger” og udfyld ønskede oplysninger.

1. Udfyld Fornavn, Efternavn og e-mail adresse.
  2. Vælg hvor i organisationen brugeren skal være pladseret.
  3. Vælg rolle
  4. Tryk Gem

Tips:

Hvis man skal oprette mange brugere, kan man gøre dette gennem ExorLive’s API, eller sende en liste (f.eks en XML fil) til ExorLive Teamet, som så importerer brugerne.

Oprette under-enheder

Man kan oprette og redigere organisationsstrukturen således:

1. Højreklik på organisationens “rod”, det vil sige øverste organisationsled, og vælg “Tilføj enhed”.
  2. Man kan også tilføje under-enheder på flere niveauer, samt fjerne og ændre enheder.

Finde en bruger

Man kan finde brugere ved at søge i søgefeltet øverst til højre, eller filtrere på roller:

Åbne og redigere en bruger

Administrator kan åbne en brugers detalje-dialog ved at dobbelt-klikke på brugeren i brugerlisten, eller trykke “i”. Da vil følgende vises:

Her kan man også Deaktivere/Aktivere, samt slette en bruger. Man kan sende en aktiverings e-mail til brugere, som ikke tidligere er blevet aktiveret, hvor de får et link til at vælge password og aktivere deres konto.

Slette brugere

Administratorer kan slette en bruger ved at åbne brugerdetalje-dialog boksen og trykke “Slet”.

Detaljedialog for organisationen

Ved at trykke “Se/ændre organisation”, får du et vindue op, hvor du blandt andet kan ændre på:

• Organisationsnavn
  • Standard-sprog
  • Logo for udskrift
  • Mobil TræningsApp’ens udseende

Logo på udskrift

Logo på udskrift kan tilføjes ved at trykke “Se/ændre organisation”, og uploade det ønskede logo.

Tilpasse udtseende på TræningsApp'en

Med ExorLive kan man tilbyde en træningsApp til sine kontakter. Indstillinger som farve og logo kan justeres for organisationer med enerettigheder: