Velkommen til ExorLive

Velkommen!

Tak for at du har valgt ExorLive!

Vi håber, du bliver lige så glad for ExorLive, som vi er.

Lav træningsprogrammer hurtigt og nemt. Du vil spare tid og finde inspiration.

Og så har du et team i ryggen, som brænder for at inspirere til bevægelse, og som hver dag arbejder for at dit arbejde skal blive enklere og mere spænende.

God fornøjelse!

Hilsen ExorLive Teamet :)

ExorLive - den enkle måde at lave træningsprogrammer på

ExorLive er løsningen, hvor du du enkelt og effektivt finder øvelser og laver træningsprogrammer. Det er en cloud-tjeneste med sikker adgang via internettet.

Du behøver ikke at installere et eneste program på din computer. Det eneste du behøver er internetadgang via en browser. Men vi har også løsninger for installation og integration for de, som har brug for det.

Logge ind

Du logger dig ind i ExorLive ved at gå til www.exorlive.com med din e-mail og det password, du valgte ved oprettelsen af din ExorLive konto.

I tilfældet af du har glemt dit password, skal du indtaste din e-mail adresse og trykke på ”Glemt password?””. Derfra vil du blive guided til, hvordan du laver et nyt password.

Struktur

Hovedmenuen

Exor Live er bygget op af 6 vinduer, som er tilgængelige fra hovedmenuen

1. Forside
  2. Træningsprogram
  3. Plan
  4. Statistik
  5. Kontakter
  6. Administration (for administratorer)

Derudover er der yderst til højre følgende funktioner:

1. Tilbagemelding  hvor du kan give tilbagemeldinger direkte til ExorLive Teamet.
  2. Hjælp dokumentation
  3. Brugerprofil  hvor du kan ændre din profil, dit sprog og logge ud.

Træningsprogram

Dette vindue består af to dele: Til højre en indholdsbank med øvelser og træningsprogrammer, og til venstre et felt til at lave/redigere træningsprogrammer.

Bemærk at du kan vælge sprog oppe i højre hjørne.

I øvelsesbanken kan du let finde og hente øvelser/træningsprogrammer, du nemt “trækker & slipper” ind i træningsprogram-feltet.

Plan

I plan/dagbog kan du lægge aktiviteter ind for dine kontakter.

Statistik

Her kan du se statistik fra den aktivitet, en kontakt eller en gruppe af kontakter har lavet.

Kontakter

Her opretter du og holder orden på dine kontakter. Med kontakt menes i ExorLive de udøvere, du laver træningsoplæg til (kunder/patienter).

Administrasjon

Her kan du administrere brugere. Husk at det kun er organisationens administrator(er) som har adgang til dette.

Min profil

Du kan opdatere dine brugeroplysninger ved at klikke på "Min profil" øverst til højre på skærmen

Her kan du også lægge et billede af dig selv op, som bliver vist på dine kontakters startside sammen med dit navn og navnet på din organisation. Kontakten får også mulighed for at sende en besked til dig.

Primærkontakt

Den instruktør, som en udøver (patient/kunde) normalt forholder sig til, kaldes i ExorLive for "primærkontakt".

I sin træningsApp kan udøveren se et billede af sin primærkontakt, såfremt instruktøren har lagt et billede af sig selv op på sin profil.

Udøveren kan også sende en besked til sin primærkontakt.