Velkommen til ExorLive

Velkommen!

Tak for at du har valgt ExorLive!

Vi håber, at du bliver lige så glad for ExorLive, som vi er.

Lav træningsprogrammer hurtigt og nemt. Du sparer tid og finder inspiration.

Du har et team i ryggen, som brænder for at inspirere til bevægelse. Et team der dagligt arbejder hårdt for at dit arbejde skal blive enklere og mere spændende.

God fornøjelse!

Hilsen ExorLive Teamet :)

ExorLive - den enkle måde at lave træningsprogrammer på

ExorLive er løsningen, hvor du enkelt og effektivt finder øvelser og laver træningsprogrammer. Det er en skytjeneste med sikker adgang via internettet.

Du behøver ikke at installere et eneste program på din computer. Det eneste du behøver er internetadgang og en browser. Vi har også løsninger for installation og integration for de, som har brug for det.

Logge ind

Du logger dig ind i ExorLive ved at gå til www.exorlive.com med din e-mail og dit valgte password.

Hvis du har glemt dit password, skal du indtaste din e-mail adresse og trykke på ”Glemt password?”. Her bliver du vejledt til, hvordan du laver et nyt password.

Struktur

Hovedmenuen

ExorLive er bygget op af seks (6) faner, som er tilgængelige fra hovedmenuen:

• Forside
  • Træningsprogram
  • Plan
  • Statistik
  • Kontakter
  • Administration (for administratorer)

Derudover er der yderst til højre følgende funktioner:

Hjælp dokumentation

Brugerprofil - hvor du kan ændre i din profil, dit sprog og logge ud.

Har du feedback til os? Tryk på den grønne "Feedback" knap i højre side af skærmen.

Træningsprogram

Dette vindue består af to dele: Til højre finder du vores øvelsesbank med øvelser og træningsprogrammer. Til venstre finder du feltet til at lave/redigere træningsprogrammer.

Bemærk, at du kan vælge sprog øverst i højre hjørne.

I øvelsesbanken kan du finde og hente øvelser/træningsprogrammer, som du “trækker & slipper” ind i træningsprogramfeltet.

Plan

Under plan (dagbog) planlægger du aktiviteter og træning for dine kontakter.

Statistik

Her følger du med i den enkelte kontakt eller en gruppe gennem statistik og aktivitetslog for hver enkel.

Kontakter

Her opretter du og holder orden på dine kontakter. I ExorLive bruger vi begrebet kontakt til at beskrive de udøvere, du laver træningsoplæg til, altså klienter/patienter.

Administration

Her kan du administrere brugere. Husk, det er kun organisationens administrator(er) derhar adgang til dette.

Min profil

Du opdaterer dine brugeroplysninger ved at klikke på "Min profil" øverst til højre på skærmen.

Her kan du også lægge et billede af dig selv op, som bliver vist på dine kontakters startside sammen med dit navn og din organisation. Kontakten får også mulighed for at sende en besked til dig.

Primærkontakt

Den instruktør, som en udøver (patient/klient) normalt forholder sig til, kaldes en "primærkontakt" i ExorLive.

I sin træningsApp kan udøveren se et billede af sin primærkontakt, hvis instruktøren har lagt et billede af sig selv op på sin profil.

Udøveren kan også sende en besked til sin primærkontakt i appen.