Hvordan tilføjer jeg en ekstra Instruktør eller Administrator til min organisation?

Denne handling kræver, at du har Administratorrettigheder. Hvis du ikke kan se fanen Admin i ExorLive, kontakt venligst din administrator eller ExorLive Support.

Klik på fanen "Admin"

Klik på knappen "Tilføj Bruger". Indtast navn og e-mail adresse. Klik på knappen Gem og luk.

Du har nu lavet en bruger med Instruktør-rettigheder og en aktiveringsmail er blevet sendt til brugeren.

Hvis du vil give en bruger administrationsrettigheder, dobbeltklik på brugeren på listen og klik på infoknappen helt til højre. Klik på Administrator knappen under "Tilgængelige roller". Nu burde både administrator og instruktør være synlige under "Nuværende roller".

Fjern IKKE Instruktørrollen fra en administrator. For at kunne logge ordentligt ind i ExorLive, er det nødvendigt, at instruktørrollen hører med til administratorrollen.

Læs mere om Administrator, Instruktør- og brugerroller.