Hvordan finder jeg øvelser og træningsprogrammer?

Du kan finde øvelser og træningsforslag med en enkelt søgning i ExorLive. Du kan enten søge ved tekstsøgning eller filtersøgning. Du kan også kombinere tekst- og filtersøgning.

Tekstsøgning

I tekstsøgning kan du skrive nøgleordene, du associerer med en bestemt øvelse, såsom:

• Squats
  • Hoftestyrke uden udstyr
  • Hofte abduction
  • Ankelstabilitet
  • Styrke knæ børn
  • Baglårsstræk

ExorLive har indbyggede ordbøger for både stavning og synonymer, såvel som for forskellige tags - så det er nemt for dig at finde de øvelser og træningsprogrammer, du leder efter. Du vil også opdage, at øvelser, du bruger ofte, vil være mere synlige end de øvelser, du sjældent bruger.

Filtersøgning

Du kan også søge efter øvelser ved hjælp af filterfunktionen. På højre side kan du se flere filtre. Hvis du vælger en eller flere af disse, vises disse under søgefeltet, og søgeresultatet filtreres ud fra disse. Hvis du også skriver noget i søgefeltet, vil dette også blive med i søgningen.