Roller og rettigheder

ExorLive har et fleksibelt rettighedssystem som er rollebaseret.

Følgende roller og rettighedsniveauer findes:

1) Instruktør

Kan åbne patienter og lave, gemme og signere træningsprogrammer fra eksisterende til nye programmer, samt lave egne skabeloner, som kun kan ses/redigeres af angivne brugere. Kan lave og gemme programmer/ skabeloner, som kan gemmes og gøres tilgængelige for angivne brugere.

2) Enhedsadministrator

Kan oprette nye brugere, aktivere/deaktivere brugere, i sin enhed/afdeling, og under-enheder/afdelinger.

3) Organisationsadministrator

Styrer hele organisationen, inklusiv licens, organisations-struktur og udseende. Tilføje nye brugere, tildele enheds-administratorer, aktivere/deaktivere brugere. Kan slette aktuelle træningsprogrammer (logges).

4) Systemadministrator i ExorLive.

Kan bestemme aktuelle rettigheder og indstillinger på organisations- og systemniveau.

U1) Kontakt med login (Udøver/patient med brugerkonto)

Denne rolle giver brugeren ret til at se sine egne træningsprogrammer med video, logge sin træning og se fremdrift via sin mobil/tablet/PC. Brugeren har kun adgang til sine egne oplysninger. Brugeren kan få adgang til program-forslag, hvis dette er gjort tilgængeligt af en administrator/instruktør i organisationen.

U0) Kontakt uden login (Udøver/patient uden brugerkonto)

En oprettet kontakt i ExorLive uden brugerkonto. Dvs. brugeren har ikke adgang til ovennævnte funktioner.