Roller og rettigheder

ExorLive har et fleksibelt rettighedssystem som er rollebaseret.

Følgende roller og rettighedsniveauer findes:

Instruktør

• Kan åbne patienter og lave, gemme og signere træningsprogrammer fra eksisterende til nye programmer
  • Kan lave egne skabeloner, som kun kan ses/redigeres af angivne brugere
  • Kan lave og gemme programmer/ skabeloner, som kan gemmes og gøres tilgængelige for angivne brugere.

Enhedsadministrator

• Kan oprette nye brugere
  • Kan aktivere/deaktivere brugere i sin enhed/afdeling, og underenheder/afdelinger.

Organisationsadministrator

Styrer hele organisationen, inklusiv licens, organisations-struktur og udseende.

• Kan tilføje nye brugere
  • Kan tildele enhedsadministratorer
  • Kan aktivere/deaktivere brugere.
  • Kan slette aktuelle træningsprogrammer (dette bliver logget)

Systemadministrator i ExorLive.

• Kan bestemme aktuelle rettigheder og indstillinger på organisations- og systemniveau.

Kontakt med login (Udøver/patient med brugerkonto)

Denne rolle giver brugeren ret til at se sine egne træningsprogrammer med video, logge sin træning og se fremdrift via sin mobil/tablet/PC.

Brugeren har kun adgang til sine egne oplysninger. Brugeren kan få adgang til programforslag, hvis dette er gjort tilgængeligt af en administrator/instruktør i organisationen.

Kontakt uden login (Udøver/patient uden brugerkonto)

En oprettet kontakt i ExorLive uden brugerkonto. Dvs. brugeren har ikke adgang til ovennævnte funktioner.