Lav og rediger et træningsprogram

Når du har fundet de ønskede øvelser, kan du redigere programmet, som du ønsker.

Se video her:

Rediger program

• Tilføj titel
  • Tilføj beskrivelse

Rediger øvelse

Find alternative øvelser

Find progressionsalternativer  (sværere/lettere øvelser)

Flyt øvelse ned

Flyt øvelse op

PS: du kan også trække øvelsen op/ned med musen

Afspil øvelses-video

Slet øvelse

Rediger øvelse

Ved at trykke på   (rediger øvelse), får du følgende vindue op:

Efter du har redigeret kan du gemme og gå tilbage, eller gå direkte til næste/forrige øvelse.

Her kan du:

Spejlvende og rotere billeder

Afspille øvelsesvideo

Ændre titel

Ændre beskrivelse

Her kan du:

Tilføje øvelsesdata og tilføje nye rækker

Slette data ved at trykke “X”

Hvis du trykker på kan du tilføje flere øvelsesdata typer

Oversæt et træningsprogram

Du kan oversætte et træningsprogram til et andet sprog ved at trykke på flaget:

Opret nyt træningsprogram

Du opretter et nyt træningsprogram ved at trykke "Opret nyt":

Slet træningsprogram

Du kan slette et træningsprogram ved at højreklikke med musen på det aktuelle program og vælge “Slet træningsprogram”:

OBS: du kan kun slette programmer, du har rettighed til at slette. For eksempel kan du ikke slette et træningsprogram, som er signeret på en kontakt eller forslag/skabeloner lavet af andre.

Gem træningsprogram

Du kan gemme et træningsprogram på følgende måder:

1. På en kontakt (patient/udøver)
  2. Som forslag/skabelon

Gem program på en kontakt

Når du gemmer til en kontakt, skal du gøre følgende:

1. Vælg den kontakt, du ønsker at gemme programmet på
  2. Giv dit program en titel
  3. Angiv hvem der skal kunne se programmet
  4. Tryk gem

For at vælge hvem der skal kunne se programmet skal du blot klikke på drop-down menuen under "Del Skabelonen"

• Privat. Kun synligt for dig selv.
  • Instruktører i min organisation. Alle instruktører i din organisation kan se programmet.
  • Kontakter og instruktører i min organisation. Synligt for de valgte kontakter og instruktører i din organisation.

Hvis du vil sikre dig, at programmet ikke ændres på nogen måde, efter du har lavet det, kan du Signere (Låse) programmet. Dette forhindrer andre i din organisation i at ændre i det. Klik på “Vis mere” i “Gem som..”-vinduet for at se avancerede indstillinger.

Gem et program som forslag/skabelon

For at gemme et program som Skabelon skal du gøre følgende:

1. Giv dit program en titel.
  2. Angiv hvem der skal kunne se programmet.
  3. Tryk gem.

For at vælge en anden deleindstilling klikker du på drop-down menuen under Del Skabelonen.

• Privat. Kun synligt for dig selv.
  • Valgt afdeling. Kun synligt for instruktører i en valgt afdeling.
  • Instruktører i min organisation. Alle instruktører i din organisation kan se programmet.
  • Kontakter og instruktører i min organisation. Synligt for de valgte kontakter og instruktører i din organisation.
  • Globalt. Del dit program med alle instruktører i ExorLive.

Hvis du vil sikre dig, at programmet ikke ændres på nogen måde, efter du har lavet det, kan du Signere (Låse) programmet. Dette forhindrer andre i din organisation i at ændre i det. Klik på “Vis mere” i “Gem som..”-vinduet for at se avancerede indstillinger.

Hvis du signerer en skabelon, har du muligheden for efterfølgende at fjerne signaturen, hvilket genåbner programmet for redigering. For at gøre dette skal du åbne programmet og klikke på “i”-symbolet ved programtitlen og efterfølgende klikke på Fjern signatur.

Del træningsprogram

Du kan dele træningsprogrammer på flere måder:

1. Udskrive
  2. Sende via e-mail
  3. Give det igennem en TræningsApp - ExorLive Go

Derudover kan du:

• Gemme et program med den ønskede synlighed for andre. (se Gem træningsprogram)
  • Dele video-link til program

Uden kontakt i fokus:

Med kontakt i fokus:

Udskriv

Når du skal udskrive, vælger du ønsket layout og trykker “Udskriv”:

Du kan trykke “Flere indstillinger” hvis du vil justere mere detaljeret:

Send med e-mail

Du kan sende et træningsprogram via e-mail. Programmet vil da blive vedlagt som en PDF fil.

ExorLive Go

Du kan dele dit program med nye kontakter ved at klikke på App-ikonet i listen af delemuligheder. Her få du mulighed for at skrive en personlig meddelelse som sendes med invitationen. Ved at følge linket i mailen kan din kontakt oprette et brugernavn og password til sin ExorLive Go bruger. Alle fremtidige programmer du laver for denne kontakt skal blot gemmes og bliver automatisk sendt til træningsappen.

Del video

Du deler en video af træningsprogrammet ved at trykke på:

Her kan du dele videolink på disse måder: