Lav og rediger et træningsprogram

Når du har fundet de ønskede øvelser, kan du redigere programmet, som du ønsker.

Se video her:

Rediger program

• Tilføj tittel
  • Tilføj beskrivelse

Rediger øvelse

Find alternative øvelser

Find progressions-alternativer  (vanskeligere/lettere øvelser)

Flyt øvelse ned

Flyt øvelse op

PS: du kan også trække øvelsen op/ned med musen.

Afspil øvelses-video

Slet øvelse

Rediger øvelse

Ved at trykke på  rediger øvelse, får du følgende vindue op:

Efter du har redigeret kan du gemme og gå tilbage, eller gå direkte til næste/forrige øvelse.

Her kan du:

Spejlvende og rotere billeder.

Afspille øvelses-video

Ændre Titel

Ændre beskrivelse

Her kan du:

Tilføje ønskede øvelses-data og tilføje nye rækker.

Slette rækker ved at trykke “X”.

Hvis du trykker på kan du tilføje flere øvelses-data typer.

Oversæt et træningsprogram

Du kan oversætte et træningsprogram til et andet sprog ved at trykke på flaget:

Opret nyt træningsprogram

Du opretter et nyt træningsprogram ved at trykke Opret nyt:

Slet træningsprogram

Du kan slette et træningsprogram ved at højre-klikke med musen på det aktuelle program, og vælge “Slet træningsprogram”:

OBS: du vil kun kunne slette de programmer, du har rettigheder til at slette. For eksempel vil du ikke kunne slette et træningsprogram, som er signeret på en kontakt, eller forslag/skabeloner lavet af andre.

Gem træningsprogram

Du kan gemme et træningsprogram på følgende måder:

1. På en kontakt (patient/udøver)
  2. Som forslag/skabelon

Gem program på en kontakt

Når du skal gemme et program på en kontakt, så

1. Vælg den kontakt, du vil gemme programmet på
  2. Vælg Titel
  3. Og tryk Gem

Du kan også:

• Signere et program på en kontakt, så det ikke kan ændres.
  • Sætte en dato for overlevering.
  • Tilføje tags/nøgleord, som gør det lettere at søge efter programmet.

Gem et program som forslag/skabelon

Når du skal gemme et program som forslag/skabelon:

1. Vælg Titel
  2. Vælg hvordan programmet skal være tilgængeligt:
    1. Privat.
      Så er det kun tilgængeligt for dig.
    2. Instruktører i din organisation.
      Så vil dine kollegaer, som har en bruger og de nødvendige rettigheder, kunne finde programmet.
    3. Kontakter og instruktører i din organisation.
      Så vil kontakter (patienter/udøvere), som har bruger og med nødvendige rettigheder, også kunne finde programmet.
    4. Publicér globalt.
      Så vil alle brugere i ExorLive kunne finde programmet.

Du kan også:

• Signere program så ingen andre kan ændre på det. Dette valg er sat på automatisk for at sikre at andre kun kan tage en kopi, og ikke ændre dit program ved en fejl. Du kan når som helst slå denne signering fra.
  • Tilføje tags/nøgelord, som gør det lettere at søge efter et program.

Del træningsprogram

Du kan dele træningsprogrammer på flere måder:

1. Udskrive
  2. Sende via e-mail
  3. Give det igennem en TræningsApp

Derudover kan du:

• Gemme et program med den ønskede synlighed for andre. (se Gem træningsprogram)
  • Dele video-link til program

Uten kontakt i fokus:

Med kontakt i fokus:

Udskriv

Når du skal udskrive, vælger du ønsket layout og trykker “Udskriv”:

Du kan trykke “Flere indstillinger” hvis du vil justere mere detaljeret:

Send med e-mail

Du kan sende et træningsprogram via e-mail. Programmet vil da blive vedlagt som en PDF.

Via træningsApp

Du kan dele et træningsprogram med en kontakt via en TræningsApp, ved at gøre følgende:

Del video

Du kan dele en video af træningsprogrammet ved at trykke:

Så vil du kunne dele video-link på disse måder: