Find øvelser og træningsprogrammer

I ExorLive kan du finde øvelser og forslag til træningsprogrammer i én og samme søgning.

Du kan enten benytte dig af tekst-søgning eller filter-søgning.

Se video her:

Du kan også kombinere tekst- og filtersøgning.

Tekst-søgning

I tekst-søgning kan du skrive de søgeord som du forbinder med øvelser, for eksempel:

ExorLive har indbygget ordlister for både retskriving og synonymer, samt forskellige typer af tags - så det er enkelt for dig at finde de øvelser og træningsprogrammer, du er ude efter. Du vil også bemærke, at øvelser du benytter dig af ofte er mere synlige end øvelser, du ikke bruger så meget.

Andre eksempler på søgeord:

• Knæbøjning
  • hofte styrke uden udstyr
  • hofte adduktorer
  • ankel stabilitet
  • styrke knæ barn
  • baglår stræk

Filter-søgning

I filter-søgning kan du vælge at filtrere øvelser og træningsprogrammer efter kategorierne:

Her er et eksempel på en filter-søgning i tre trin:

1. I kategorien Træningsfokus vælges “Skulder - udadrotatorer”.
  2. Så vælges Træningsformen Mobilisering.
  3. Derefter vælges Uden udstyr.

Du får søgeresultater i alle tre trin.

Favorit - filter

Du kan når som helst trykke på favorit-filteret, for at finde dine favoritøvelser og træningsprogrammer:

= favorit-filter ikke aktivt

favorit-filter aktivt

Du vælger en øvelse eller et træningsprogram som favorit ved at trykke på stjernen:

Visning av søgeresultater

Søgeresultater vises som øvelser og træningsprogrammer:

Antallet som angives er antal øvelser/træningsprogram, som søgningen fandt. “+” betyder, at der var flere fundne øvelser, end der kunne vises. Disse øvelser vil blive vist, hvis man fortsætter med at scrolle ned i øvelsesvinduet.

Under træningsprogram kan man vælge mellem:

Alle, Mine, Min organisation, EL Forslag (forslag fra ExorLive Teamet og Globale forslag udgivet af brugere rundt omkring i verden).

Når du fører musen over en øvelse (eller trykker på touch skjærm), får du følgende muligheder:

Tilføj øvelse

Afspil video

Vis detaljer

Find alternativer til denne øvelse

Find progressions-alternativer (vanskeligere/lettere øvelser)

Tilføj øvelser fra programmet

Åbn træningsprogram

Afspil øvelses-video fra programmet

Se nærmere information om programmet

Find alternativer til dette træningsprogram

Find progressions-alternativer (vanskeligere/lettere program)

Sortering af søge-resultatet

Du kan ændre sortering ved at trykke, sorteringsknappen “AZ”:

Nulstil søgning/filter-valg

Fjern et filtervalg ved at trykke på krydset “x”:

Du kan nulstille alle filtervalg/søgninger på to måder

1. ved at trykke “Nulstil”:

2. Eller du kan nulstille filtervalg/søg ved at trykke “X” i søgefeltet:

OBS: når filter-ikonet er orange som vist i ovenstående billede, betyder det, at et filter er aktivt, og kan nullstilles ved at trykke “X”.

Andre måder at finde og åbne træningsprogrammer på

Du kan også finde og åbne træningsprogrammer ved at trykke Åbn:

Du kan da vælge imellem at åbne

1. Træningsprogram for en kontakt
  2. Forslag / Skabeloner
  3. Egne træningsprogrammer

Tilføj egen øvelse

Hvis du ikke finder den øvelse, du er ude efter, kan du tilføje din egen øvelse

• ved at søge efter “Blank” i øvelses-søgefeltet kan du tilføje en blank øvelse til dit træningsprogram, som du kan tilføje beskrivelse og detaljer til som ønsket
  • eller ved at sende et billede/tegning og beskrivelse af øvelsen til content@exorlive.com. Så tilføjer vi øvelsen for dig med illustration og beskrivelse, og sørger for at den bliver  mærket med egenskaber, som gør den let at finde igen. Derudover laver vi video og billeder/illustrationer af denne øvelse. Og det bedste af det hele: det koster ikke noget :)
  • Du kan også sende en forespørgsel ved at trykke på  øverst i højre hjørne.

Tilføj øvelser og åbn træningsprogrammer

Når du har fundet en øvelse, du ønsker at tilføje til et træningsprogram, gør du som følger:

Enten trykke “+” tegnet, eller “trække & slippe” øvelsen ind i træningsprogram-feltet.

Du åbner et træningsprogram ved at trykke på:

Der er også følgende alternativer:

Tilføj øvelser fra programmet

Se nærmere informastion om programmet

Når du vælger

, "Se nærmere information om programmet”, vil du se følgende:

Her kan du vælge at åbne programmet eller hente enkelte øvelser.

Trænings-data som er lagt på den valgte øvelse i det aktuelle program følger automatisk med.