Lav og del et træningsprogram på 1-2-3

At lave et træningsprogram er enkelt!

Sådan gør du:

1. Find og tilføj øvelser
  2. Rediger
  3. Del

Se hvor lett det er at lave træningsprogram:

Del træningsprogram:

Lav og del træningsprogram på 1-2-3

1. Først finder du en øvelse og trækker den ind i træningsprogram-feltet.

Du kan enten trykke på “+” tegnet, eller “trække & slippe” øvelsen ind i træningsprogram-feltet.

2. Når du har fundet de øvelser du ønsker, kan du justere rækkefølge og øvelsesdetaljer.

3. Nu kan du dele programmet:

Du kan udskrive det, sende det via e-mail eller gemme det. Derudover kan du lave en lille træningsvideo ved at trykke “afspil”, som kan deles.

Hvis du har valgt at have en kontakt i fokus, kan du derudover dele træningsprogrammet ved at give kontakten en “App” - det vil sige en træningsApp - hvor kontakten får adgang til at se og udføre sit træningsprogram på sin mobil/tablet/PC.

Du kan gemme programmet på kontakten ved at trykke “Gem som”. ExorLive sørger for at gemme programmet automatisk på kontakten, når du vælger at dele programmet til kontakten gennem udskrift/e-mail/App.