Lav og del et træningsprogram på 1-2-3

Det er nemt at lave et træningsprogram!

Det tager kun tre skridt:

1. Find og tilføj øvelser
  2. Rediger
  3. Del

Se hvor nemt det er at lave træningsprogram:

Del træningsprogram:

Lav og del træningsprogram på 1-2-3

1. Først finder du en øvelse og trækker den ind i træningsprogramsfeltet.

Du kan enten trykke på “+” tegnet, eller “trække & slippe” øvelsen ind i træningsprogramsfeltet.

2. Når du har fundet de øvelser du ønsker, kan du justere rækkefølge og øvelsesdetaljer.

3. Til sidst kan du dele programmet på tre måder:

1. Du kan udskrive det
  2. Sende det via e-mail
  3. Sende det til træningsappen ExorLive Go. Her får kontakten adgang til at se og udføre sit træningsprogram på sin mobil/tablet

Derudover kan du også dele programmet som en træningsvideo ved at trykke “afspil”.

Du kan gemme programmet på kontakten ved at trykke “Gem som”. ExorLive sørger for at gemme programmet automatisk på kontakten, når du vælger at dele programmet til kontakten gennem udskrift/e-mail/App.