5 tips for exercise search

1. Vælg flere parametre i samme søgning, f.eks. “Rehabilitering” under Træningsform. “Uden udstyr” under Træningsudstyr og “Nakke” under Træningsfokus, på den måde finder du nakkeøvelser til rehabilitering uden brug af udstyr.

2. Sæt flueben ud for “Avanceret” for at få flere søgemuligheder. F.eks: “Startstilling” og “Aldersgruppe”.

3. Ved at bruge flere ord i din fritekstsøgning vil du få mere præcise træf på søgningen- En søgning på “Knæbøj” giver over 100 træf, mens en søgning på “knæbøj og stol” kun giver 12 træf.

4. Tryk på stjerne (1) for at markere en øvelse som favorit. Så er de nemme at finde frem igen ved at trykke på den sorte stjerne ved søgeknapperne (2).

5. Brug (3) for hurtigt at nulstille og lave en ny søgning.