Guide til bedre søgeresultater

Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre søgefunktionen for vores øvelser. Her har vi flere strategier, bare kig her:

• Et tag-system til specifikt at ’tagge’ øvelser, som vi ofte opdaterer.
  • Vi har et system med synonymer, som hjælper med at lokalisere øvelser med forskellige navne og termer, som kan lede til de samme øvelser. For eksempel kan du søge efter ”american sit-ups” og ”butterfly sit-ups” og finde samme øvelser, fordi de er synonymer for den samme øvelse.
  • Vi har derudover implementeret machine-learning i søgefunktionen, som bliver bedre til at give dig akkurat de øvelser du søger, hver gang du (eller andre) bruger den.

Filter

Nulstil søgning/Reset

Favoritter

Sortering

Her er nogle søge-tips, der måske kan hjælpe dig med at finde det, du søger:

1. Sortér resultaterne

Hvis du ændrer denne indstilling, kan du vælge at sortere baseret på de mest relevante øvelser for dig (gennem machine-learning værktøjet), de nyeste øvelser, eller sværhedsgraden af en øvelse eller et træningsprogram.

Bemærk: Standardindstilling I ExorLive er sat til at sortere baseret på de øvelser, der er mest relevante for dig, og vil kun ændres, hvis du selv gør det manuelt. Standardindstillingen vil derimod ikke vende tilbage automatisk, hvis du har ændret det til noget andet. Det er kun, når ”Mest Relevant” indstillingen er slået til, at machine-learning funktionen er aktiv.

2. Favoritter

Hvis du har nogle øvelser, der bruges ofte, kan du tilføje dem som favoritter. Dette gøres ved at klikke på stjernen ved den aktuelle øvelse eller program. Alle øvelser markeret med en orange stjerne vises, når du klikker på stjernen ved siden af søgefeltet.

Du kan også kombinere favoritter med en nøgleordssøgning, hvor du søger blandt dine favoritter. Både specifikke øvelser såvel som færdige skabeloner og træningsprogrammer kan tilføjes til favoritter.

3. Kombinér flere nøgleord

Du kan specificere din søgning ved at kombinere flere nøgleord i din søgning på samme tid.

4. Filtre

Du kan bruge alle filtrene i menuen til venstre for at specificere din søgning. Dette er et meget nyttigt værktøj, hvis du ønsker at indsnævre din søgning, især hvis du bruger flere filtre på samme tid. For eksempel: Hofte-ekstensorer + Styrketræning + Stående

5. Kombinér søgeord med filtre

Du kan ved at kombinere brugen af enkle søgeord med kategorier/filtre få et endnu mere relevant of specifikt søgeresultat.

6. Strømlin din søgning

Det er muligt at søge efter praktisk talt alt; forskellige øvelsestyper, fokusområder, eller navnet på en øvelse eller diagnose.

Hvis du synes, at søgeresultatet giver dig for mange hits, kan du prøve at fjerne elementer, som du ikke ønsker. Du kan for eksempel søge på ”stående biceps curl -slynge -apparat -kørestol -trx -elastik -bold -bassin” og få 26 hits i stedet for 133 hits på søgningen ”biceps curl”.

7. Medicinske fagtermer

Vi har mange træningsprogrammer og øvelser, som du kan finde ved at søge med medicinske termer, sygdomme, skader og impairments. Prøv for eksempel med “Karpaltunnelsyndrom”, “Slagtilfælde”, “Impingement”, “ADHD” eller “Depression”. Således kan du få hits på færdige skabeloner for træningsprogrammer eller relevant information på en diagnose. Dette er også muligt for forskellige sportsgrene og aktiviteter.

8. Koder

Vi har mange programmer og et stigende antal øvelser, som er søgbare med ICD-10 og ICPEC-2 diagnosekoder. Prøv for eksempel “s76.3” eller “L14”, hvilket giver dig L-protokollen, ”m42.0” eller ”I94”, hvilket giver dig Morbus Scheuermann.

9. Lav dit eget øvelsesbibliotek med træningsprogram-skabeloner

Du kan lave dine egne programskabeloner for hurtigt at få adgang til ofte benyttede øvelser. En af funktionerne i ExorLive er, at du kan ændre beskrivelsen på enkelte øvelser, men disse ændringer vil kun blive gemt i det ene program, hvor ændringen blev foretaget. Ved at lave dit eget bibliotek med disse “ændrede øvelser” er det nemt at kopiere dem over til et nyt program, når du har brug for dem, i stedet for at ændre dem hver gang.