Nyt udskriftslayout

Forandring fryder!

Vi sætter stor pris på alle jeres tilbagemeldinger, der allerede har ført til spændende forandringer og tilpasninger. At videreudvikle vores produkt er en stor del af vores udvikling, og vi arbejder kontinuerligt for at ExorLive skal blive endnu bedre at bruge!

Vidste ud at:

• du kommer aldrig til at miste noget af tekstbeskrivelsen i det nye udskriftslayout, da teksten altid vil tilpasse sig udskriften?
  • det nye design er lettere at forstå, mere brugervenligt og layoutet kan tilpasses på mange forskellige måder?
  • der også er kommet flere muligheder i udskriftsmenuen:
    • du kan vælge mellem 1-14 øvelser pr. side,
    • nye muligheder for tabel og ruder,
    • der kommer automatisk forslag til skriftstørrelse baseret på dit valg af layout og antal øvelser, du bruger.

Prøv dig gerne frem og giv os feedback på hvad du synes!

Giv feedback

Se videoen nedenunder for introduktion:

Gør følgende for at se hvad der er nyt:

Først skal du lave et trænungsprogram i Exorlive ved at indsætte øvelser.
Se her hvordan du gør.

Noget af det der er nyt, er at du kan formatere beskrivelsen af en øvelse og derved eksempelvis fremhæve et ord, en bevægelse etc.. Dette bliver også vist på udskriften. Du mister heller ikke noget af teksten, da denne tilpasser sig udskriftslayoutet.

Ændring inde på øvesesbeskrivelse:

Sådan ser det ud på udskriften:

NB: Hvis der er for meget tekst i beskrivelsen eller tekststørrelsen er stor kan det ske at øvelsen hopper ned på næste side, for at der bliver plads til alt.

For at udskrive programmet skal du først gemme og derefter trykke på

Der er også kommet mange nyheder i udskriftsmenuen.

Under sidelayout er det nu muligt at du kan vælge mellem 1, 2, 3, 4 (tabel eller ruder), 6 (tabel eller ruder), 8, 10, 12 og 14 øvelser pr. side.

Skriftstørrelsen kommer automatisk med forslag til hvad der passer bedst til det valgte sidelayout. Du kan også selv vælge hvor stor eller lille skrift, du ønsker på udskriften.

Du kan vælge om anatomifiguren skal vises.

Under "Flere indstillinger" får du muligheden for at tilpasse udskriften endnu mere:

• Du kan vælge mellem Open Sans eller Arial skrifttype
  • Under "Navn på toppen af udskrift" kan du vælge at have Organisationsnavn, Enhedsnavn eller helt at skjule navnet.

Du kan også vælge om du vil vise/skjule:

• navnet på øvelsen,
  • illustrationen af øvelsen,
  • hvem programmet er lavet av,
  • hvem programmet er til,
  • signatur til den som har lavet programmet (se her hvordan du signerer et program),
  • nummer på øvelserne (hvor mange øvelser der er i programmet),
  • øvelsesID (alle øvelser i ExorLive har et ID tilknyttet),
  • øvelsesdata (hvor mange sets og reps der skal udføres, eller anden relevant info),
  • udførelse og tips (øvelsesbeskrivelsen),
  • yderligere information og afdelingsbeskrivelse
  • tekst i bunden og videolink

Her ser du nogle forslag til hvordan et træningsprogram kan se ud:

6 øvelser pr. side m/tabel, skriftstørrelse LILLE:

6 øvelser pr. side m/ruter, skriftstørrelse EKSTRA LILLE:

14 øvelser pr. side, skriftstørrelse MINSTE:

1 øvelser pr. side, skriftstørrelse STØRSTE