Tilføj et profilbillede på en kontakt

I ExorLive kan du tilføje et profilbillede på dine kontakter. Det gør det nemmere at genkende den enkelte person på kontaktlisten.

Se denne video for instrukser:

Eller gør følgende for at tilføje et profilbillede:

Først skal du åbne vinduet med information om en enkelt kontakt. Dette kan gøres på to måder:

1. På forsiden finder du "Kontakter og Aktivitet" til højre på skærmen. Klik på en af kontakterne for at få kontaktkortet frem.

2. Under "Kontakter" i topmenuen finder du en liste over alle dine kontakter. Tryk på "(i)"-knappen for at få kontaktkortet frem.

Tryk på ikonet (evt. nuværende billede) i venstre hjørne:

Det åbner følgende menu:

Menuen lader dig vælge mellem:

• Upload billede
  • Tag billede
  • Slet billede (hvis der allerede er et billede tilknyttet)

Upload billede

Her kan du uploade et billede fra din computer.

Tag billede

Her kan du tage et billede af din kontakt med webcam

Slet billede

Her kan du fjerne det nuværende billede

Når du har valgt det billede, du ønsker at bruge, skal du uplade det og trykke på "Gem". Billedet bliver nu vist på kontaktkortet og på forsiden under "Kontakter og Aktivitet":