Sådan låser/signerer du et træningsprogram

Hvis du vil undgå dig eller andre til at ændre skabeloner eller treningsprogrammer, efter at de er blevet oprettet, kan du bruge underskrive funktion i ExorLive.

Det er derfor muligt at dele skabeloner og træningsprogrammer uden at nogen andre kan ændre dem:

De fleste brugere vil opdage, at signaturfunktionen er noget skjult og må gå gennem "Gem"-vinduet til træningsprogrammet for at finde funktionen.

Hvis du som administratorbruger i ExorLive vil gøre funktionen tilgængelig for brugere i din organisation, kan du gøre følgende:

1. Klik på fanen "Admin" og navigér til "Hovedapplikation"
  2. I midten af ​​siden finder du en boks med tekst "Fremhæv 'Signer personlige program'". Hvis du vil gøre funktionerne mere tilgængelige, skal du markere afkrydsningsfeltet.

Sign / Lock træningsprogrammer og træningsskabeloner

Når du gemmer et træningsprogram / skabelon, vil du se "Gem"-vinduet. Scroll ned til feltet "Vis mere" og markér dette felt. Du får så flere funktioner, herunder "Signer" -funktionen. Markér afkrydsningsfeltet, hvis du vil underskrive træningsprogrammet og trykke på "Gem".

Hvis du ønsker at tilføje datoen for overførslen af ​​træningsprogrammet, kan du også gøre dette.

Signatur og dato for underskrift gemmes i systemet og vises på udskriften.

Administrator kan:

• finde treningsprogrammer
  • Vælg afdeling eller person
  • rediger programmer, hvor signaturen er forkert.

Årsagen til dette samt datoen for ændringen registreres og opbevares i systemet.

Sletning af program skal verificeres og lagres også i systemet.

Systemadministratoren og skaberen kan låse/slette signaturen fra en træningsskabelon. Et program relateret til en kunde kan imidlertid ikke låses op.

For at låse/fjerne signaturen skal du åbne programmet og trykke på knappen "i" i titellinjen. Derefter knappen "Fjern signatur".

Hvis din lokale administrator har gjort Signing funktion mere bredt tilgængelig, vil du se en klar "tegn" knappen ved siden af ​​programmets titel, når du åbner et program, der er lagret på en kontakt.