Sådan låser/signerer du et træningsprogram

Brugere kan låse/signere et træningsprogram ved at afkrydse lås/signér felter inden de gemmer.

Her bliver træningsprogrammet spærret og kan ikke redigeres eller ændres. Låste/signerede programmer kan åbnes, men ikke ændres. De gemmes som en ny kopi. Dato for hvornår programmet er låst/signeret og af hvem, bliver registreret.

Låsen/signaturen og datoen for låsen finder du både i systemet og på udskrift.

Administrator kan:

• finde træningsprogrammer
  • vælge afdeling eller kontakt
  • redigere programmer, der ikke er signeret korrekt.

Årsagen til dette, samt datoen for ændringen registreres og logføres i systemet.

Hvis et program bliver slettet, skal det bekræftes. Det bliver også logført i systemet.

En kontakt kan både have låste/signerede og åbne/usignerede træningsprogrammer gemt på sig:

Du kan også låse/signere skabeloner:

Det muliggør at du kan dele skabeloner uden at andre redigerer i dem:

Systemadministratoren og vedkommende der laver skabelonen kan både åbne/fjerne signaturen fra en skabelon. Et program tilknyttet en kontakt kan derimod ikke åbnes.

For at åbne/fjerne signaturen åbner du programmet og trykker på "i" knappen i titellinjen. Vælg "Fjern signatur".