Sådan bruger du planen / dagbogen

Du kan give dine kontakter et træningsprogram eller en aktivitetsplan, de kan følge oveni den personlige træning med dig, for at de hurtigere kan nå sine mål.

Du finder planen øverst i topmenuen inde i ExorLive. Her kan du planlægge din kontakts træning, som også bliver synlig i træningsappen ExorLive Go.

Du kan tilføje et træningsprogram, du har lavet, eller en egenaktivitet, såsom svømning, en gå- eller løbetur på en valgfri dag i kalenderen - eller over flere dage.

For at kopiere valgte aktiviteter til en hel uge klikker du på boksen med ugens nummer. Her kan du vælge hvor længe aktiviteten skal gentages.

Det giver dig mulighed for at følge med i udviklingen, se og modtage feedback samt se om din kontakt udfør sin træning.