Følg dine kontakters progression og feedback

Kontaktaktivitet

Du kan se dine kontakters seneste aktivitet. Det betyder at du enkelt kan følge med i deres fremskridt og se feedback.

Når du er logget ind, ser du dine kontakters seneste aktivitet i "kontakter og aktivitet" vinduet.

Klik på "Vis alle" for at se en oversigt over feedback og fremskridt.

Brug filter for at sortere feedback på enten smileys eller tekstbeskeder - eller kombineret.

Du kan sende en besked til en kontakt ved at højreklikke på de tre prikker i siden og klikke på "send besked". Her kan du oprette ny opfølgningstid og tilføje den til kalenderen.

Oversigt

Du kan få en oversigt over den enkelte kontakts træningsaktivitet ved at trykke på "Aktivitetslog" ved siden af "Type rapport". Her vælger du "Oversigt" i rullemenuen.

I oversigtsrapporten kan du se antal totalt forbrændte kalorier, antal dage og timer trænet, og hvor mange aktiviteter blev udført med en glad, neutral eller trist smiley. Du kan vælge en bestemt tidsperiode eller siden begyndelsen.

Du kan se statistik i listeformat under "Aktivitet pr. enhed"- og "Aktivitet pr. enhed med instruktører"-rapporterne. Klik på "Se detaljer" for at se en liste over kontakter i din enhed. Hvis du i stedet klikker på "Se detaljer" ved en kontakt kommer du tilbage til aktivitetsloggen.

Videoen viser dig hvordan du kan følge fremskridt samt se feedback, træningsplaner og -aktivitet, og opfølgning.