Øvelser og træningsprogrammer direkte på din webside / blog

Inspirér til bevægelse med ExorLive Player!

Med ExorLive Player kan du indsætte ExorLive øvelser og spillelister / træningsprogrammer direkte på din hjemmeside.

Se hvordan ExorLive Player kan bruges: http://www.side3.no/trening/10-ulike-varianter-av-push-ups/3746997.html

Brug af videoer på websiden er gratis, så længe nedenstående retningslinjer følges.

Sådan deler du øvelsesvideoen:

1. Log ind på ExorLive (Har du ikke ExorLive? Prøv ExorLive gratis)
2. Åbn eller lav et træningsprogram
3. Klik på play-ikonet for programmet eller øvelsen og video kommer op.
4. Klik på 'Share' øverst i højre hjørne (Figur 2)
5. Del øvelsesvideo på den ønskede måde:
    a. Sociale medier: tryk på ønsket (Figur 3)
    b. E-mail: tryk på e-post ikonet (Figur 4)
    c. Link: Som du kan kopiere og indsætte hvor som helst, f. eks på en PowerPoint-
        præsentation eller på din blog (Figur 5)
    d. QR-kode som kan udskrives og bruges til at gøre dine plakater eller ark levende med øvelsesvideoer (Figur 5)
    e. Indsæt en øvelsesvideo på din webside (embedded)
          i. Klik på <>-ikonet til højre (Figur 6)
         ii. Kopiér koden markeret med rødt (Figur 7)
        iii. Indsæt koden der hvor du ønsker den på din webside

Valg af sprog
Sproget du modtager koden i afhænger af dine indstillinger i ExorLive. Ønsker du at ændre sproget, kan du ændre følgende parameter i koden, som genereres:

...iframe src="http://exorlive.com/video/?ex=9634&culture=nb-NO" frameBorder="0" ...

Norsk: &culture=nb-NO
Dansk: &culture=da-DK
Svensk: &culture=sv-SE
Engelsk: &culture=en-US

Andre funktioner

hd Hvis aktiveret, og brugeren ikke har ændret HD-indstillingerne, vil ExorLive Player afspille videoer i HD.
Eksempel: http://exorlive.com/video/?ex=8405,8407&hd=true

autoplay Hvis aktiveret, vil ExorLive Player begynde afspilningen med det samme.
Eksempel: http://exorlive.com/video/?ex=8405,8407&autoplay=true

repeat Hvis aktiveret, vil ExorLive afspille videoer gentagne gange.
Eksempel: http://exorlive.com/video/?ex=8405,8407&repeat=true

rows Hvor mange rækker skal spillelisten vise?
Eksempel: http://exorlive.com/video/?ex=8405,8407,8409,8412,7732,7736&rows=4

playall Hvis aktiveret vil ExorLive afspille alle øvelsesvideoerne én gang og stoppe, når de er færdige.
Eksempel: http://exorlive.com/video/?ex=8405,8407&playall=true

playallrepeat Hvis aktiveret vil ExorLive afspille alle øvelsesvideoerne og derefter starte forfra.
Eksempel: http://exorlive.com/video/?ex=8405,8407&playallrepeat=true

Den juridiske del:

Disse vilkår gælder for gratisversionen af ExorLive Player. Der findes også andre versioner, som kan tilpasses dine behov. Kontakt os gerne hvis du ønsker mere information
Ved at påbegynde brugen af ExorLive Player accepterer du ExorLive’s brugerbetingelser:

• Det sted du lægger ExorLive Player skal være tilgængeligt for alle på internettet (dvs. du kan ikke lægge den bag et login eller lignende)
  • Du må ikke kræve betaling / tjene penge på at sælge adgang til øvelserne
  • ExorLive skal krediteres for alle videoer (Dette ligger i koden du henter fra ExorLive, så du behøver ikke foretage dig noget)
  • Hvis du offentliggører tekst fra øvelserne skal denne omskrives.*
Den lange version af brugerbetingelserne finder du her

Omskrivning af øvelsestekst

*Duplikat-indhold er en udfordring på nettet og noget som bl.a. Google ønsker at reducere.

Vi ønsker at bidrage til mere bevægelse, men ikke tilat øge mængden af duplikat indhold på nettet.
Det er derfor ikke tilladt at bruge vores øvelsesbeskrivelser ordret. Bruger du tekst fra øvelserne, er du nødt til at gøre dette til din egen. Dvs., minimum 40 % af indholdet skal være omskrevet. Mere information om duplikat-indhold (duplicate content) finder du hos Google
Hvis ikke du gør teksten til din egen, kan det i sidste ende føre til, at du ekskluderes eller får lavere placeringer i søgemaskinerne.

Sociale medier:

E-mail:

Link

Iframe